MADPLAN UGE 14

april 02, 2017 Print Friendly and PDF

NYT NYT NYT NYT 

Som noget nyt her på bloggen kaster jeg mig ud i at lave madplaner. Madplanerne er til 4 hverdage til 2 personer. Tankerne bag opskrifterne er at de skal være nemme, sunde og forholdsvis hurtige at lave - opskrifterne tager typisk mellem 20-45 min. at lave. Derudover er madplanerne sammensat med fokus på at mindske madspild. 

Nederst i indlæggen fremgår indkøbslisten. Udover ingredienserne på listen skal der i opskriftene benyttes nogle basisting som jeg vurderer findes i næsten alle køkkener. Basisvarerne kunne f.eks. være salt, peber, olie mm. 

Rigtig god fornøjelse med madplanerne.  


Mandag:        Kødboller med squashgetti

Tirsdag:         Wrap med chili-lime fisk

Onsdag:         Tortillapizza med fritter

Torsdag:        Sommersalat med kylling



Indkøbsliste:

1 pk tortilla pandekager
1 fuldkornsbrød
300 g kyllingefilet
250 g mørksejfilet eller anden hvid fisk
400 g hakket oksekød
1 glas god pizzasovs
2 pk seranoskinke
1 stk parmasanost
2 store søde kartofler
2 squash
2 pk cherrytomater
1 pose løg
1 hvidløg
1 agurk
1 mango
2 lime
1 avokado
1 æble
1 lille bakke blåbær
1 bundt asparges
1 pk rucola
1 pk feldsalat
1 glas aioli



Opskrifterne er udviklet til Meny i Rønde.

You Might Also Like

0 kommentarer