Opskrift til 2 personer
30 min.
INGREDIENSER
1 ds kikærter
3 gulerødder
1 dl quinoa
1 håndfuld ruccola
100 g feta
4-5 østershatte
Salt og peber
OPSKRIFTEN
Tænd
ovnen på 180 grader varmluft
Skræl gulerødderne og skær dem i mindre
stykker, put dem på en bageplade og vend dem med lidt olie og salt. Bages i 35
min.
Dræn kikærterne for vand og spred dem ud
på en bageplade og krydder med lidt olie, chili og salt. Bages i 25 min.
Skyld quinoaen i rigeligt vand og kog
den i 12 min. Hæld vandet fra og lad det afkøle.
Rens østerhattene og del evt. de store i
to. Varm en pande op til middelvarme og steg østershattene i lidt olie.
Skyld ruccolaen og vend den sammen med
de kogte quinoa, de stegte østershatte, bagte gulerødder og top med de spicy
bagte kikærter og smuldret feta.
I Opskriften er udviklet til Meny Rønde.
0 kommentarer