SALAT AF BAGTE GULERØDDER OG SPRØDE KIKÆRTER

oktober 15, 2017 Print Friendly and PDF


Opskrift til 2 personer 
30 min.

INGREDIENSER

1 ds kikærter
3 gulerødder
1 dl quinoa
1 håndfuld ruccola
100 g feta
4-5 østershatte
Salt og peber

OPSKRIFTEN

Tænd ovnen på 180 grader varmluft

Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker, put dem på en bageplade og vend dem med lidt olie og salt. Bages i 35 min.

Dræn kikærterne for vand og spred dem ud på en bageplade og krydder med lidt olie, chili og salt. Bages i 25 min.

Skyld quinoaen i rigeligt vand og kog den i 12 min. Hæld vandet fra og lad det afkøle.

Rens østerhattene og del evt. de store i to. Varm en pande op til middelvarme og steg østershattene i lidt olie.

Skyld ruccolaen og vend den sammen med de kogte quinoa, de stegte østershatte, bagte gulerødder og top med de spicy bagte kikærter og smuldret feta.



I     Opskriften er udviklet til Meny Rønde. 

You Might Also Like

0 kommentarer