SOMMERSALAT M. KYLLING

marts 23, 2017 Print Friendly and PDF

 
Opskrift til 2 voksne 
30 min.

INGREDIENSER
300 g kylling
½ agurk
1 avokado
5 asparges
1 æble
2 håndfulde feldsalat
2 håndfulde blåbær
50 g parmesan
½-1 tsk. chilipulver
salt og peber
olie (evt. med citron)
1 groft brød

FREMGANGSMÅDE 
  1. Tænd ovnen og bag brødet efter anvisningen på pakken.
  2. Skær agurk, avokado, æble, asparges og parmesan i mindre stykker.
  3. Skyl blåbær og feldsalat.
  4. Skær kyllingen i mindre stykker og krydder den med salt, peber og chili.
  5. Varm en pande med 1 spsk. olie op og steg kyllingestykkerne ved middelvarme til de er gennemstegte.
  6. Anret feldsalat, agurk, avokado, asparges i en dyb tallerken, og top med kylling, blåbær og parmesan. Til sidst hældes 1 spsk. olie evt. tilsat lidt limesaft. 
  7. Server salaten sammen med det lune brød.




Opskriften er udviklet til Menu Rønde

You Might Also Like

0 kommentarer