Opskrift til 2 voksne
30 min.
INGREDIENSER
300 g kylling
½ agurk
1 avokado
5 asparges
1 æble
2 håndfulde feldsalat
2 håndfulde blåbær
50 g parmesan
½-1 tsk. chilipulver
salt og peber
olie (evt. med citron)
1 groft brød
salt og peber
olie (evt. med citron)
1 groft brød
FREMGANGSMÅDE
- Tænd ovnen og bag brødet efter anvisningen på pakken.
- Skær agurk, avokado, æble, asparges og parmesan i mindre stykker.
- Skyl blåbær og feldsalat.
- Skær kyllingen i mindre stykker og krydder den med salt, peber og chili.
- Varm en pande med 1 spsk. olie op og steg kyllingestykkerne ved middelvarme til de er gennemstegte.
- Anret feldsalat, agurk, avokado, asparges i en dyb tallerken, og top med kylling, blåbær og parmesan. Til sidst hældes 1 spsk. olie evt. tilsat lidt limesaft.
- Server salaten sammen med det lune brød.
Opskriften er udviklet til Menu Rønde
0 kommentarer