WRAP M. CHILI-LIME FISK OG FRITTER

marts 21, 2017 Print Friendly and PDF


Opskrift til 2 voksne
45 min.

INGREDIENSER
1 stor sød kartoffel
½ glas aioli
4 tortillaer
½ agurk
1 mango
1 avokado
1 håndfuld feldsalat
1 håndfuld ruccola
1 spsk. olie

Fisk:
250 g hvid fisk
1 lime
1 fed hvidløg
2,5 dl rasp (jeg brugte pankorasp)
1 æg
1 tsk. chili
salt og peber 
3 spsk. olie 


FREMGANGSMÅDE

  1. Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft. Skræl herefter den søde kartoffel og skær den i stave. Spred dem ud på en bradepande og vend dem med 1 spsk. olie og drys med salt. Fritterne bages i ca. 25-30 min.
  2. Vask feldsalat og rucola og skær mango, agurk og avokado i stave.
  3. Hak hvidløg fint og riv limeskal på den fine side af rivejernet. Bland hvidløg og lime med rasp og tilsæt chili, salt og peber. I en anden skål piskes ægget let sammen. 
  4. Skær fisken i mindre stykker (ca. 3x5 cm.) og paner den ved at vende den i det let pisket æg og videre i raspeblandingen.
  5. Varm en pande op med 3 spsk. olie ved middelhøj varme og steg fisken på begge sider i ca. 3-4 minutter.
  6. Lun tortillaerne, og smør de lune tortillaer med 1 spsk. aioli og fyld dem med grønt og fisk.
  7. Serveres med sprøde fritter og aioli til.



Opskriften er udviklet til Menu Rønde. 



You Might Also Like

0 kommentarer