TORTILLAPIZZA MED FRITTER

marts 26, 2017 Print Friendly and PDF



Opskrift til 2 voksne
30 min.

INGREDIENSER
1 stor sød kartoffel
4 tortillaer
2 pk. seranoskinke
1 glas tomatsovs
1 løg
5-6 cherrytomater
2 håndfulde rucola
50 g parmesan
salt
olie

OPSKRIFTEN

  1. Tænd ovnen på 200 grader, og skræl den søde kartoffel og skær den i stave. Læg stavene på et stykke bagepapir og vend dem med lidt olie og salt. Bag fritterne i 25-30 min. Imens tilberedes pizzaen. Pizzaen skal i ovnen de sidste 10 min.
  2. Placer tortillaerne på en bageplade med bagepapir og smør dem med tomatsovs.
  3. Skær løg i skiver og læg dem på bunden. Til sidst lægges skinken på bunden.
  4. Bag pizzaen i ovnen i ca. 10 min.
  5. Skyl rucola, halver tomaterne og riv parmasaen.
  6. Top den bagte pizza med rucola, tomater og parmasan og server den med de varme fritter og evt. en aioli til.    




Opskriften er udviklet til Meny i Rønde 

You Might Also Like

0 kommentarer