BURRITO BOWL

marts 31, 2017 Print Friendly and PDF


Weekenden er kommet og herhjemme rimer weekend ofte på comfort food, derfor vil jeg gerne dele min favorit comfort food ret med jer. 

Denne favorit bowl består avokado, sød kartoffeltern, bønnemos, kylling, tomatsalsa og frisk salat. Men det er kun fanasien der sætter grænsen.  

Opskrift til 2 personer 
30 min. 

INGREDIENSER
2 kyllingefileter
1 stor sød kartoffel
1 ds sorte bønner
1 avokado
2 blade hjertesalat 
2 tomater
1 dl grøntsagsbouillon
1 tsk spidskommen
1 tsk koriander
1 løg
1 fed hvidløg
salt og peber
olie


OPSKRIFT

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Skræl den søde kartoffel og skær den i små tern. Put ternene på en bageplade og vend ternene med olie og salt. Bag dem i 30 min.
  3. Hak et ½ løg og hvidløg i små tern og sauter dem i lidt olie i en gryde og krydr med spidskommen og koriander.  Tilsæt herefter de sorte bønner drænet fra vandet og grøntsagsbouillonen.
  4. Lad bønnemosen simre, i mens de øvrige ting tilberedes.
  5. Hak tomater og løg og vend det sammen med salt og peber.
  6. Skær avokadoen i skiver og hak hjertesalaten i strimler.
  7. Varm en pande med lidt olie og skær kyllingen i mindre stykker. Put kyllingen på den varme pande og krydder med salt og peber.
  8. Til sidst anrettes bowlen i en dyb skål

Rigtig god fredag. 


Opskriften er udviklet til Meny i Rønde. 

  


You Might Also Like

0 kommentarer