RAMEN (JAPANSK NUDELSUPPE)

august 05, 2017 Print Friendly and PDF



Opskrift til 2 voksne 

INGREDIENSER
½ pk rød bønnepasta
350 g kylling
½ pk bønnespirer
½ bk. champignon
4 håndfulde spinat
4 forårsløg
2 bouillon terninger (høns)
2 spsk østerssovs
2 tsk fintrevet ingefær
4 spsk soja


OPSKRIFTEN

1) Kog pastaen efter anvisningen på pakken

      2) Varm en pande med lidt olie op til middelvarme

      3) Skyld spinaten og steg den kort på panden. Bare lige til den falder sammen. Tag spinaten af panden

      4) Steg kyllingerne på panden til de er gennemstegte

      5) I mens varmes 1 liter vand tilsat 2 bouillonterninger op

      6) Skræl ingefær og riv den fint

      7) Tilsæt revet ingefær, østersovs og soja til bouillionen

      8) Rengør champignon og tilsæt de hele champignon til boullionen

      9) Skyld forårsløg og bønnespirer. Skær forårsløgene i små stykker

      10) Skær de gennemstegte kyllingefilletter i skiver

      11) Anret nu nudler, spinat i dybe skåle og hæld boullionen over og top med spirer, forårsløg og kylling



   
      Opskriften er udviklet til Meny i Rønde.


You Might Also Like

0 kommentarer