QUINOA-DELLER MED SALAT

maj 07, 2017 Print Friendly and PDF



Opskrift til 2 personer

INGREDIENSER
1 dl quinoa (ukogt)
1 æg
1 løg
1 spsk. garam masala (alternativt spidskommen)
1 spsk. soya
4 håndfulde spinat
1 bk. jordbær
75 g feta
1 håndfuld græskarkerner
2 spsk. olie
2 spsk. balsamico


OPSKRIFTEN

1) Kog quinoaen efter anvisningen på pakken, og afkøl den.

2) Rist græskarkernerne på en tør pande ved middelhøj varme indtil de er gyldne.

3) Skær jordbær i tern og skyld spinaten.

4) Bland den kogte quinoa med finthakket løg, garam masala. 

5) Steg frikadellerne i olie på en pande ved middel varme, vend dem efter et par minutter og steg den yderligere et par minutter.

6) I mens blandes quinoa med spinat, jordbær, græskarkerner og smuldre fetaen heri. Top med olie, balsamico, salt og peber.


Opskriften er udviklet til Meny i Rønde 






  


You Might Also Like

0 kommentarer