GALETTE MED BAGT HOKKAIDO, FETA OG CHORIZO

september 09, 2017 Print Friendly and PDF




Opskrift til 2 voksne 

INGREDIENSER
1 pk færdig tærtedej (fuldkorn)
150 g chorizo
½ hokkaido
100 g feta
5 håndfulde spinat
4 æg
5 friske timiankviste
2 løg
Salt og peber


OPSKRIFTEN

1. Tænd ovnen på 180 grader

2. Skær hokkaidoen i små tern, og fordel dem på en bageplade og vend dem med lidt olie, salt og halvdelen af den friske timian.

3. Bag hokkaidoen i 20 min.

4. Skær chorizoen i skiver og lad den ligge.

5. I mens skylles spinat og løgene skæres i både.

6. Varm en pande med lidt olie op til middelvarme, steg løgene blanke herpå, og tilsæt dernæst spinaten, steges indtil spinaten falder sammen.

7. Pisk æggene sammen i en skål og krydder med salt og peber.

8. Put den færdige tærtedej i en tærteform (diameter 27 cm), og lad dejen falde ud over kanten.

9. Prik huller i tærtebunden med en gaffel og spred løg, spinat, den bagte hokkaido og chorizoen på bunden, hæld æggemassen over, og top med smuldret feta og lidt timian.

10. Bag tærten i ca. 20-25 min.





Opskriften er udviklet til Meny i Rønde. 


You Might Also Like

0 kommentarer