Jeg håber at I har haft en rigtig god weekend. Min weekend har budt på bryllup hos en sød veninde og søndagsafslapning på sofaen. Vejret har været lidt blæsende og efterårsagtig og til dette vejr passer denne lasagne her bare rigtig godt. Lasagnen smager godt på dag 1, men lasagnen bliver bare endnu bedre på dag 2, så lav hellere en dobbelt portion når du er i gang.
Rigtig god søndag aften.
Opskrift til 2 personer
INGREDIENSER
250 g oksekød
150 g spidskål
1/2 ds hakkede tomater
1 ds pure (70 g)
75 g revet ost
1 løg
1 fed hvidløg
salt og peber
1 tsk. stødt muskat
2 tsk. tørret basilikum
2 tsk. tørret oregano
olie
olie
OPSKRIFTEN
1) Tænd
ovnen på 175 grader varmluft.
2) Hak
løg og hvidløg fint og steg det i lidt olie i en gryde.
3) Tilsæt
oksekødet sammen med basilikum, oregano, muskat, salt og peber og rør det rundt
et par minutter.
4) Tilsæt
derefter pure og hakkede tomater og lad nu kødsovsen simre lidt.
5) Imens
hakkes spidskålen fint.
6) Smør
et ildfast (lille) fast med lidt olie.
7) Start
med at fordele halvdelen af oksekødet i bunden og drys med halvdelen af osten.
Placer dernæst alt spidskålen og afslut med den sidste halvdel af oksekødet og
top med revet ost.
8) Bag
lasagnen i ca. 15 min. Lad den lige hvile lidt inden servering.
Opskriften er udviklet til Meny Rønde.
0 kommentarer