LAKS MED QUINOASALAT

april 16, 2017 Print Friendly and PDF



























Opskrift til 2 personer 

INGREDIENSER
250 g laks
1 dl quinoa
½ honningmelon
75 g feta
2 håndfulde spinatblade 
1 håndfuld grækarkerner
1 spsk citronsaft
2 spsk. olie
2 spsk. balsamico

OPSKRIFTEN

1) Kog quinoaen efter anvisningen på pakken, og afkøl den. 

2) Rist græskarkernerne på en tør pande ved middelhøj varme indtil de er gyldne.

3) Skær honningmelon i tern og skyld spinaten.

4) Krydder laksen med salt, peber og citronsaft. 

5) Steg laksen i lidt olie på en pande ved lav varme indtil laksen er rosa.

6) Bland quinoa, spinat, melon, græskarkerner og smuldre fetaen heri. Top med olie, balsamico, salt og peber.





Opskritfen er udviklet til Meny Rønde 

You Might Also Like

0 kommentarer