AUBERGINE BURGERE

april 24, 2017 Print Friendly and PDF


En lidt sundere udgave af en burger, hvor bollen er skiftet ud med grillet aubergine. Men det gør bestemt ikke burgere ringere. 
Rigtig god aften. 


Opskrift til 2 personer 

INGREDIENSER
300 g hakket oksekød
1 aubergine
½ pose edamame bønner (optøet)
3 spsk fromage frais
3-4 blade hjertesalat
1 løg
1 spsk citronsaft
salt og peber


OPSKRIFTEN

1) Form 4 bøffer af oksekødet og krydder dem med salt og peber.

2) Varm en pande op og tilsæt lidt olie og steg bøfferne på den.

3) Skær løget i skiver og steg dem sammen med bøfferne.

4) Del auberginen i skiver af 1-2 cm og penslen dem med olie og salt.

5) Steg auberginerne i olie på en middelvarm pande.

6) I mens bøffer og auberginer steger køres edamanebønnerne i en minihakker sammen med fromage frais, citronsaft, salt og peber.

7) Anret burgerne, ved at stable en aubergineskive, hjertesalat, bøf, løg, edamamemos og slut med et auberginelåg.  

P    Opskriften er udviklet til Meny i Rønde. 

You Might Also Like

0 kommentarer