ÆGGEWRAP MED GRIS

april 26, 2017 Print Friendly and PDF


Jeg har efterhånden spist en del æggewraps nede hos Ren og Stærk, og de smager bare så godt at jeg simpelthen var nødt til at prøve at genskabe den derhjemme. Og det lykkedes rigtig godt hvis jeg selv skal sige det. Det er en virkelig sund, nem og mættende aftensmad. Velbekomme! 

Opskrift til 2 personer 

INGREDIENSER
3 koteletter
2 spsk tomatpure
2 spsk honning
½ dl soja
2 spsk eddike
2 fed hvidløg
1 tsk peber
2 tsk paprika
3 æg
1 broccoli
1 håndfuld græskarkerner
salt og peber

OPSKRIFTEN

1) Rør marinaden sammen af tomatpure, honning, soja, eddike, hakket hvidløg, peber og paprika i en gryde.

2) Skær koteletterne i små tern og put dem i marinaden i gryden.

3) Lad koteletterne simre i ca. 30 min. Tilsæt evt. lidt vand, så det ikke brænder på.

4) Imens skæres broccoli i små buketter og græskarkernerne steges på en tør pande til de er gyldenbrune.

5) Derefter piskes æggene sammen i en skål med salt og peber.

6) Opvarm en pande med 1 spsk. olie til middelhøj varme. Tilsæt herefter halvdelen af æggemassen og steg wrappen 3-4 minutter på den ene side, hvorefter den med forsigtig vendes og steges yderligere et par minutter.

7) Æggewrappen fyldes med broccoli, græskarkerner, svin og rulles sammen.


Opskriften er udviklet til Meny i Rønde. 



You Might Also Like

0 kommentarer