BESØG AF MADKLUBBEN

marts 19, 2017 Print Friendly and PDF

Fredag aften havde jeg besøg af min madklub samt deres kærester, så derfor havde min kæreste og jeg været i køkkenet for at lave lidt lækkert mad til dem. Det blev en aften der startede og sluttede med vandbakkelser.

Menuen bestod af følgende: 

Forret: Vandbakkelser med stenbidderrogn, rygeostcreme og dild. 

Hovedret: Svinemørbrad i grønt støv med kartofler, syltede rødløg, enoki svampe, brombær, sovs og skovsyre.

Dessert: Panna cotta med karameliseret hvid chokolade, friske hindbær og kakaonibs 

Sødt til kaffen: Vandbakkelse med vaniljeflødeskum og friske hindbær

_______________________________________________________________________

Forret: Vandbakkelser med stenbidderrogn, rygeostcreme og dild. 


Hovedret: Svinemørbrad i grønt støv med kartofler, syltede rødløg, enoki svampe, brombær, sovs og skovsyre.

Dessert: Panna cotta med karameliseret hvid chokolade, friske hindbær og kakaonibs 


Sødt til kaffen: Vandbakkelse med vanilieflødeskum og friske hindbær 



God søndag 

You Might Also Like

0 kommentarer