Fredag aften havde jeg besøg af min madklub samt deres kærester, så derfor havde min kæreste og jeg været i køkkenet for at lave lidt lækkert mad til dem. Det blev en aften der startede og sluttede med vandbakkelser.
Menuen bestod af følgende:
Forret: Vandbakkelser med stenbidderrogn, rygeostcreme og dild.
Hovedret: Svinemørbrad i grønt støv med kartofler, syltede rødløg, enoki svampe, brombær, sovs og skovsyre.
Dessert: Panna cotta med karameliseret hvid chokolade, friske hindbær og kakaonibs
Sødt til kaffen: Vandbakkelse med vaniljeflødeskum og friske hindbær
_______________________________________________________________________
Forret: Vandbakkelser med stenbidderrogn, rygeostcreme og dild.
Hovedret: Svinemørbrad i grønt støv med kartofler, syltede rødløg, enoki svampe, brombær, sovs og skovsyre.
Dessert: Panna cotta med karameliseret hvid chokolade, friske hindbær og kakaonibs
Sødt til kaffen: Vandbakkelse med vanilieflødeskum og friske hindbær
God søndag
0 kommentarer