PERLESPELTSALAT MED KYLLING OG HOKKAIDO

september 11, 2017 Print Friendly and PDF



Opskrift til 2 personer 

INGREDIENSER
250 g kylling   
½ hokkaido
2,5 dl perlespelt (skyllet i koldt vand)
100 g feta   
3 håndfulde spinat
10 stilke frisk timian
2 løg
Salt og peber
Olivenolie

OPSKRIFTEN

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft

2. Skær hokkaidoen i små firkanter og løgene i både. Halvdelen af timianstilkene skæres i mindre stykker.

3. Kom hokkaidotern og løgbåde på en bageplade beklædt med bagepapir og vend det med olie, salt og de skårne timianstilke. Bages i ovnen i ca. 35 min.

4. I mellemtiden koges perlespelten i rigelig letsaltet vand i ca. 15 min.

5. Skyld spinatbladene og de sidste timianstilke.

6. Skær kyllingen i mindre stykker, krydder med salt og peber og steg den på en middelvarm pande, til den er gennemstegt.

7. Til slut blandes den de bagte grøntsager med den kogte perlespelt og spinatblade i en skål. Smuldre fetaen heri.

8. Anret i dybe tallerkner og pynt med timianstilke og hæld lidt olivenolie over. 



You Might Also Like

0 kommentarer