Ind imellem påskeæggene kunne disse sundere hotdogs måske være et bud på hvad weekendens aftenmad kunne stå på. Her er det traditionelle pølsebrød skiftet ud med et lidt grønnere alternativ.
Rigtig god påske,
Opskrift til 2 personer.
INGREDIENSER
1 pk pølser evt. fra Hanegal
500 g blomkål
50 g revet parmasan
1 dl mandelmel eller anden mel
2 æg
1 tsk havsalt
1,5 dl fromage frais
2 løg
0,5 dl eddike
0,5 dl vand
1 tsk honning
1 håndfuld frisk persille
salt og peber
saften af ½ citron
OPSKRIFTEN
1) Tænd
ovnen på 200 grader varmluft
2) Skær rødløgene i skiver, og put den i et lille glas (hvor der er låg til).
3) Kog eddike, vand og honning i en lille gryde indtil honningen er opløst. Hæld det herefter over løgene og put låg på. Stilles på køl indtil de øvrige ting er klar.
4) Skær blomkålen i mindre stykker og blend den indtil den er helt fin.
5) Tilsæt de øvrige ingredienser og blend massen sammen.
6) Form 6-8 runde brød direkte på et stykke bagepapir på en bageplade.
7) Bag brødene i ovnen i ca. 15 min. Lad dem køle af inden de tages af bagepapiret.
8) Imens steges pølserne og fromage frais røres med salt, peber og citronsaft
9) Anret brødene med pølser, dressing og top med de syltede løg og persille.
0 kommentarer