NYT SAMARBEJDE - MÅLTIDSKASSER

marts 13, 2017 Print Friendly and PDF

Endelig kan jeg løfte sløret for hvad jeg har gået og arbejdet med de sidste par måneder.
Jeg skal i samarbejde med Meny i Rønde udvikle Måltidskasser, ideen er at jeg skal udvikle opskrifter og sammensætte madplaner med spændende og sunde opskrifter samt råvarer - uden for meget madspild.

Meny kontaktede mig da de ville begynde at sælge måltidskasser og derfor havde brug for nogen til at hjælpe med at udvikle opskrifter til dem, i den forbindelse kom de forbi min lille blog og vores samarbejde begyndte.

Opskrifterne bliver udviklet til Meny i Rønde, men jeg vil selvfølgelig også smide dem her på bloggen, i den forbindelse har jeg fået oprettet en ny kategori som hedder Madplaner.

Nedenfor får I lige en smagsprøve på hvad madplanerne kan indeholde. Jeg håber i vil følge med i min nye udfordring :) 

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Hvor spændende - jeg glæder mig til at følge med og få endnu mere inspiration :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Dejligt at du vil følge med :) Hilsen fra Camilla

      Slet