En lidt trist og snefuld januardag, blev væsentlig bedre da denne sag blev tryllet frem i køkkenet.
Ingredienser: 2 personer
Bøfferne:
250 g hakket oksekød
1 fed presset hvidløg
1 spsk fromage frais
lidt sriracha sauce (alternativt kan du bruge chilipulver)
salt og peber
olie til stegning
Æblesalat:
1 æble
5 spsk fromage frais
1 spsk mayo
1 fed presset hvidløg
salt
frisk persille
4 portobello svampe
frisk spinat
Oksekødet æltes sammen med de øvrige ingredienser, formes til bøffer og steges i olie ved middel varme i cirka 10 min.
I mens skæres æblet i tynde skiver/både og blandes med hakket persille, fromage frais, mayo, hvidløg, og smages til med salt.
Svampene rengøres og stilken fjernes.
Burgene samles og serveres, velbekomme.
Opskriften er inspireret af Michelle Kristensen
0 kommentarer