PORTOBELLO BURGER M. ÆBLESALAT

januar 29, 2015 Print Friendly and PDF


En lidt trist og snefuld januardag, blev væsentlig bedre da denne sag blev tryllet frem i køkkenet.

Ingredienser: 2 personer 

Bøfferne: 
250 g hakket oksekød 
1 fed presset hvidløg
1 spsk fromage frais 
lidt sriracha sauce (alternativt kan du bruge chilipulver)  
salt og peber
olie til stegning 

Æblesalat: 
1 æble 
5 spsk fromage frais 
1 spsk mayo 
1 fed presset hvidløg
salt
frisk persille

4 portobello svampe 
frisk spinat 

Oksekødet æltes sammen med de øvrige ingredienser, formes til bøffer og steges i olie ved middel varme i cirka 10 min. 

I mens skæres æblet i tynde skiver/både og blandes med hakket persille, fromage frais, mayo, hvidløg, og smages til med salt. 

Svampene rengøres og stilken fjernes. 

Burgene samles og serveres, velbekomme. 


Opskriften er inspireret af Michelle Kristensen 

You Might Also Like

0 kommentarer