KALORIELET HINDBÆRIS

juli 07, 2012 Print Friendly and PDF


Weekenden står i flytningens tegn, så midt i pakningen i går aftes måtte der en lille forfriskning til - det blev til en hindbæris med mørke chokoladestykker i.

Isens hovedingrediens er skyr 0,2%, der er blandet med hindbær og grofthakket mørk chokolade.
Ingredienserne blandes i en beholder, og fryses i ca. 4 timer. Under nedfrysningen skal der røres i isen, ca. hver time, for at den ikke krystalliserer.

Efter 4 timer, er der is! Isen den blev rigtig lækker, og fik en god cremet iskonsistens, trods en manglende ismaskine.
Helt sikkert en is, som jeg vil lave meget i løbet af sommeren, og med forskellige smagsvarianter.

You Might Also Like

5 kommentarer

  1. Det ser virkelig lækkert ud - det må prøves :)

    // Anne
    lesquatresaisonsblog.blogspot.dk/

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anna. Tak, du vil ikke fortryde! Jeg er blevet helt afhængig af den :)

      Slet
    2. Ps. De græske filopakker ser virkelig lækre :)

      Slet
  2. Hej Camilla,
    Denne is ser så lækker ud, at jeg vil prøve at lave den til mine veninder på fredag. Kan du sige lidt om fordelingen mellem skyr og hindbær? Jeg skal lave is til 5 personer. Jeg vil nødigt lave for lidt eller lade den smage af for lidt, så en lille guide vil være dejligt :-)
    Hilsen Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anne.
      Jeg håber at du fik styr på isen - jeg har først lige set din kommentar - beklager! Er guiden stadig relevant??

      Mvh. Camilla Christine

      Slet