Isens hovedingrediens er skyr 0,2%, der er blandet med hindbær og grofthakket mørk chokolade.
Ingredienserne blandes i en beholder, og fryses i ca. 4 timer. Under nedfrysningen skal der røres i isen, ca. hver time, for at den ikke krystalliserer.
Efter 4 timer, er der is! Isen den blev rigtig lækker, og fik en god cremet iskonsistens, trods en manglende ismaskine.
Helt sikkert en is, som jeg vil lave meget i løbet af sommeren, og med forskellige smagsvarianter.
5 kommentarer
Det ser virkelig lækkert ud - det må prøves :)
SvarSlet// Anne
lesquatresaisonsblog.blogspot.dk/
Hej Anna. Tak, du vil ikke fortryde! Jeg er blevet helt afhængig af den :)
SletPs. De græske filopakker ser virkelig lækre :)
SletHej Camilla,
SvarSletDenne is ser så lækker ud, at jeg vil prøve at lave den til mine veninder på fredag. Kan du sige lidt om fordelingen mellem skyr og hindbær? Jeg skal lave is til 5 personer. Jeg vil nødigt lave for lidt eller lade den smage af for lidt, så en lille guide vil være dejligt :-)
Hilsen Anne
Hej Anne.
SletJeg håber at du fik styr på isen - jeg har først lige set din kommentar - beklager! Er guiden stadig relevant??
Mvh. Camilla Christine