Her til aften lavede jeg disse kikærtepandekager, med fyld af kylling og grønsager.
Kikærtepandekagerne: til 2 pers.
4 dl. kikærtemel
2 dl. mælk (jeg brugte rismælk)
1 dl. vand
salt og peber
Steges på en pande med lidt olie.
Fyldet bestod af:
2 stk. kylligefiletter
1 rødløg
ca. 300 g grønsager efter ønske
karry, salt og peber
Karryen svites på panden med rødløget, herefter steges de skårne kyllinger, og tilsidst grønsagerne.
Pandekagerne serveres med fyldet og kan toppes en lidt fromage frais. En meget hurtig ret.
2 kommentarer
Ej, hvor ser det godt ud. Jeg stod faktisk med kikærtemel i hånden den anden dag, men købte det ikke, det må jeg nok hellere få gjort :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Tak skal du have. Ja, det lyder som en god ide - det smager i hvert fald rigtig godt. Jeg vil prøve at eksperimentere lidt med det, så skriv endelig hvis du finder på noget godt!
SvarSletMvh. Camilla Christine