KIKÆRTEPANDEKAGE MED KYLLING

november 13, 2011 Print Friendly and PDF





Her til aften lavede jeg disse kikærtepandekager, med fyld af kylling og grønsager.

Kikærtepandekagerne: til 2 pers.
4 dl. kikærtemel
2 dl. mælk (jeg brugte rismælk)
1 dl. vand
salt og peber

Steges på en pande med lidt olie.

Fyldet bestod af:
2 stk. kylligefiletter
1 rødløg
ca. 300 g grønsager efter ønske
karry, salt og peber

Karryen svites på panden med rødløget, herefter steges de skårne kyllinger, og tilsidst grønsagerne.

Pandekagerne serveres med fyldet og kan toppes en lidt fromage frais. En meget hurtig ret.



You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Ej, hvor ser det godt ud. Jeg stod faktisk med kikærtemel i hånden den anden dag, men købte det ikke, det må jeg nok hellere få gjort :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Tak skal du have. Ja, det lyder som en god ide - det smager i hvert fald rigtig godt. Jeg vil prøve at eksperimentere lidt med det, så skriv endelig hvis du finder på noget godt!

    Mvh. Camilla Christine

    SvarSlet