PASTA ALLA CAMILLA

oktober 13, 2011 Print Friendly and PDFFor lidt tid siden lavede jeg denne pastaret, som er virkelig nem til 2 pers. brugte jeg

2 stk. kyllingefileter (i strimler)
1 pk. frisk pasta (jeg brugte fuldkorn)
2 rødløg
8 hele soltørrede tomater (skal hakkes)
1 pk. madlavningsfløde (4%)
Krydderier, oregano, salt og peber.

Pynt:
10 stk, cherrytomater
Lidt rucolasalat
Revet parmesanost
Cashewnødder


Steg de strimlede kyllingefileter med lidt olie og krydderier. Når de er gyldne og gennemstegte tages de af panden og lægges på en tallerken. Kog pastaen efter anvisningen, samtidig steges rødløgene i lidt olie et par min. herefter tilsættes de soltørrede tomater, og madlavningsfløden røres i. Saucen koges ind i ca. 5 min. Pastaen og kyllingen tilsættes saucen og røres sammen. Pastaen anrettes med friske cherrytomater, rucolasalat, revet parmesanost og lidt cashewnødder.

You Might Also Like

0 kommentarer