BLONDIES UDEN SUKKER OG GLUTEN

oktober 09, 2016 Print Friendly and PDF


Forleden dag blev jeg inspireret af en opskrift fra Go morgen Danmark og det kom der denne lækre sag ud af, hvor hovedingrediensen er kikærter.  

Ingredienser:

1 ds kikærter 
1 banan
165 g peanutbutter 
80 g ahornsirup 
50 g mandelmel 
0,5 tsk bagepulver 
0,5 spsk vaniliepulver 
75 g mørk chokolade 
50 g hvid chokolade 

lidt flagesalt 


Bland alle ingredienserne på nær chokolade sammen i en foodprocesser/minihakker. Herefter vendes halvdelen af chokoladen i dejen og fordeles i en bageform (20x20). Til sidst trykkes den sidste del af chokoladen i dejen. Kagen bages i ca. 25 min., ved 175 grader varmluft. Inden servering drysses lidt flagesalt over kagen. 


Rigtig god søndag og velbekomme  








You Might Also Like

0 kommentarer