Som tidligere skrevet her på bloggen er jeg blevet kæmpe fan af bønnepasta. Normalt plejer jeg at lave pastaen sammen med en traditionel kødsovs som her, men her er en lidt anden version, som får en lækker cremet konsistens pga. den smeltede hytteost, som helt klart kan matche den traditionelle kødsovs.
Ingredienser: 2 personer
1/2 pk bønnepasta
1 pk. svampemix eller 1 pk. champignons
1 løg
1 porre
1 bæger hytteost (lille)
1 pk. seranoskinke
lidt frisk rucola
friskrevet parmasan
salt og peber
Bønnepasta koges i 6-8 min. Imellemtiden lægges seranoskinke på et bagepapir og bages i ovnen i ca. 10-12 min. Herefter rengøres svampene og disse, samt løg og porre skæres i mindre stykker og steges i lidt olie på panden. Panden tilsættes nu den kogte pasta samt hytteost og varmes godt igennem under omrøring indtil hytteosten smelter. Retten krydres med salt og peber og serveres med frisk rucola, den bagte seranoskinke og friskrevet parmasan.
0 kommentarer