TORTILLA MED SPRØD CHILI-LIME FISK

juli 02, 2014 Print Friendly and PDF

Den anden aften blev der lavet sprødstegt chili-lime fisk i tortillaer med mango og guacamole, det var et lidt anderledes fyld til en tortilla der herhjemme oftest bliver fyldt med hakket oksekød eller kylling.




Ingredienser: 2 personer. 

300 g pangasius filet 
1 æg let pisket 
2,5 dl rasp 
1/2 chili 
skallen af en hel lime 
1 fed hvidløg 
salt og peber 
olie 

tortillapandekager
guacamole
salat
agurk 
mango 


Chili, limeskal og hvidløg finthakkes og blandes med rasp. Fiskestykkerne vendes i det letpiskede æg, og herefter i rasp og steges til sidst på en varm pande i rigelig olie. Vendes efter behov og serveres i lune tortillaer, smurt med guacamole, salat, agurk og mango. 

Velbekomme! 

You Might Also Like

0 kommentarer