PASTA CARBONARA

maj 05, 2014 Print Friendly and PDF




Søndag aften blev denne nemme og utrolig velsmagende udgave af pasta carbonaren tryllet frem. En succes der med garanti snart skal gentages! 

Ingredienser til 2 personer: 

250 g frisk pasta 
1 pk. serano skinke 
1 dl fløde
1 løg 
2 æg 
1/2 dl friskrevet parmasan + lidt til pynt
frisk persille 


Steg serano skinken i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min. I mens koges den friske pasta og løg finthakkes. 
På en pande varmes lidt olie og løgene steges blanke heri. Når løgene er blanke tilsættes fløden og koges op. 
Panden tages af blusset og æggene slåes ud på panden, hvorefter osten og pastaen tilsættes. 
Krydder med salt, peber og frisk persille og afslut til at brække den stegte skinke i mindre stykker på toppen, samt pynt med lidt friskrevet parmasan og friske krydderurter. 

Velbekomme! 





You Might Also Like

0 kommentarer