HJEMMELAVET FULDKORNS RAVIOLI

marts 04, 2014 Print Friendly and PDF




I weekenden blev der prøvet kræfter med hjemmelavede raviolier m. røget laks og ricotta - og det blev en STOR succes, for det var meget simpelt at lave og virkelig velsmagende! 

Opskriften til raviolierne er fundet her. Raviolierne blev anrettet på frisk spinat og lidt brunet smør på toppen! 








Dagen efter blev de resterende raviolier varmet i en hjemmelavet tomatsovs bestående af hakkede tomater, champignon, løg, hvidløg, frisk basilikum, tomatpure, chili, salt og peber. 
Så kan man snakke om at få luksusrester!




Helt klart et MUST-TRY til et lille weekendprojekt, og bestemt ikke sidste gang jeg har kastet mig over raviolierne, skal helt sikkert prøve med andre fyld-varianter mm. 


Velbekomme! 

You Might Also Like

1 kommentarer

  1. Hvor ser det bare lækkert ud! :-)
    - Anna
    anna-mad.blogspot.dk

    SvarSlet