BYGOTTO MED RØDBEDE

februar 21, 2014 Print Friendly and PDF





Her er et bud på en noget lettere (sundere) og meget velsmagenede udgave af den klassiske ofte lidt tunge risotto. "Ottoen" er lavet på perlebyg og kan serveres sammen med f.eks. kylling eller linsebøffer. 

2 dl perlebyg
2 løg 
1 fed hvidløg
100 g rødbede 
100 g ricotta 
50 g parmasan 
salt og peber

Til pynt: friskhakket persille, revet parmasan og rødbeder skåret i tynde skiver. 

Kog perlebyggen i usaltet vand i 15-20 min. I mens perlebyggen koger kan de øvrige ingredienser gøres klar: løg og hvidløg finthakket, og rødbede og parmasan rives. 

Steg de hakkede løg samt hvidløg i en pande, uden at de tager farve. Herefter tilsættes den kogte perlebyg, rødbede og ricotta. 

Til slut smages der til med salt, peber og parmansan. 

Serveres evt. pyntet med friskhakket persille, revet parmasan og rødbeder skåret i tynde skiver. 

Velbekomme 





You Might Also Like

0 kommentarer