RAW FOOD OPLEVELSE

november 25, 2012 Print Friendly and PDF

Lørdag aften var jeg sammen med en veninde på Råbar i Aarhus. Det var første gang at jeg skulle prøve rawfood konceptet men det er bestemt i sidste gang - nøj hvor var det lækkert! 

Vi fik en RAW burger og ginger ale 


Til dessert fik en RAW brownie og en RAW banankage - begge kager var rigtig lækre! Hele RAW food konceptet var en succes og jeg kan kun anbefale at slå et smut forbi Råbar i Aarhus - det var en oplevelse!

You Might Also Like

3 kommentarer

 1. Jeg kan virkelig KUN give dig ret! Min veninde og jeg har flere gange talt om at prøve det der Rawfood og for et par uger siden droppede vi så ind på Råbar og nøj hvor smagte det godt! Der er jo virkelig meget smag i deres mad. Det er simpelthen SÅ lækkert :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig lækkert! Hvad prøvede I dernede? Mvh. Camilla Christine

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet