PIZZA ALLA LIVIGNO

februar 26, 2012 Print Friendly and PDF


Pizza San Giovanni




Pizza Bolognese



Her i weekenden har jeg besøgt en veninde på Fyn, som jeg har været på skiguidesæson med i Livigno, Italien. Så derfor besluttede vi at opfriske minderne om den gode tid med et par af de pizzaer, som vi spiste mange af! (læs levede af)

Den første pizza er hedder San Giovanni, og består af seranoskinke, rucola, cherrytomater og revet parmesan.

Den næste er en pizza, som vi selv sammensatte, da vi var på sæson -og den var et hit. Den består af bolognese, majs og løg - ganske enkelt!

For at få et par lidt sundere pizzaer, lavede vi, inspireret af det nyeste nummer af Fit living, en rugmelsbund og de var virkelig gode - de var nemme at rulle ud og blev sprøde i skorpen!

Ingredienser: til 2 pizzaer
Pizzabunde:
25 g gær
1 tsk salt
3 dl lunken vand
300 g rugmel
hvedemel

Gæren røres ud i vandet og salten og rugmelet tilføjes. Hvedemelet tilsættes til slut indtil dejen er fast. Stilles til hævning i ca. 1 time.

Fyld: Pizza San Giovanni
2 pk seranoskinke
en håndfuld rucola
10 stk cherrytomater
parmasanost
1/2 pose revet mozeralla

Bunden rulles ud og toppes med revet mozeralla og cherrytomater. Pizzaen bages i ca.12 min ved 225 grader.
Pizzaen tages ud og seranoskinken, rucolaen, cherrytomaterne og parmasanosten kommes på.

Fyld: Pizza Bolognese
en portion kødsovs af ca.300 gram oksekød
majs
løg
1/2 pose revet mozeralla

Bunden rulles ud og kødsovsen, majs og løg puttes på bunden, der toppes med revet mozeralla. Pizzaen bages ligeledes ved 225 grader i ca.12 min 

You Might Also Like

0 kommentarer