FISKELASAGNE

december 04, 2011 Print Friendly and PDF



I weekenden har jeg været hjemme hos mine forældre og min Mor havde lavet den skøneste fiskelasagne som jeg lige vil dele med jer!

Ingredienser:
Til 6 pers.

900 g mørksejfilet/laksefilet uden skind - min Mor havde tilføjet lidt rejer
2 små løg
3 fed hvidløg
6 dl vand
600 gram helbladet spinat
225 g revet mozzarella
1 pk friske lasagneplader
2 pk morney sauce (1 liter)

De hakkede løg og hvidløg svitses i lidt olie og spinaten tilsættes samt lidt salt og peber. Vandet kommes i og spinatblandingen skal have ca. 5 min ved svag varme. Til sidst hældes det overskydende væde fra.


Fileterne skæres i tynde strimler.
Smør et ildfast fad med smør og læg lagvis fileterne, spinatblandingen, lasagneplader, morney sauce - dette gentages og der toppes med lidt revet ost.

Lasagnen skal bages i ca.30-40 min ved 200 grader og serveres evt. med en grøn salat og brød til, som min Mor gjorde.

Velbekomme!

You Might Also Like

0 kommentarer