QUINOTTO MED RØDBEDE

oktober 02, 2017 Print Friendly and PDF



Opskrift til 2 personer 
45 min.

INGREDIENSER
3 dl quinoa
1 liter grønsagsbouillon
40 g seranoskinke
2 rødbeder
5-6 østershatte
1 bolsjebede
5 kviste frisk timian
1 løg
2 fed hvidløg
Salt og peber
Olivenolie

OPSKRIFTEN
1) Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

2) Læg skinken på et stykke bagepapir og bag det i 10-15 min til det er sprødt.

3) Skræl rødbederne og riv dem på et rivejern.

4) Skyld østershatte og steg dem i lidt olie på en middelvarm pande. Tag dem af panden og gem dem til senere.

5) Skær løgene og timian i små stykker, og sauter begge dele på en middelvarm pande i lidt olie til de er gyldne.

6) Herefter tilsættes quinoa og revet rødbede. Rør det godt rundt og start med en tilsætte bouillonen, ca. 1 dl af gangen. Forsæt indtil alt bouillonen er tilsat. Smag til med salt og peber, og vend østershattene i.

7) Anret quinottoen i små skåle og bræk den sprøde skinke over, og pynt med frisk timian og skiver af bolsjebeder. 


      Opskriften er udviklet til Meny i Rønde. 

You Might Also Like

0 kommentarer