ANBEFALING: BERNTH

marts 10, 2015 Print Friendly and PDF

Efter en anbefaling fra min veninde havnede min kæreste og jeg i lørdags på Bernth i Latinerkvarteret i Aarhus til en gang frokost. Og den beslutning fortrød vi på ingen måder, for det var virkelig lækkert. 

Stedet er ikke særlig stort, men super hyggeligt og med en dejlig atmosfære. Vi bestilte henholdsvis en Banh Mi og en kyllingesalat, hertil en ginger ale og hyldeblomstsaft. I mens maden blev tilberedt fik vi serveret det lækreste brød. (Der forresten også er muligt at købe med hjem). Hurtigt herefter blev maden serveret og det var rigtig godt og velsmagende. Bahn mi sandwichen bestod af braseret gris, sataysovs og frisk koriander. Salaten indeholdt udover frisk feldsalat, friske jordstokker, edamamebønner, æbler og tandorikrydret kylling. 

Super godt sted som jeg bestemt vil give mine varmeste anbefaling. 


You Might Also Like

0 kommentarer