SPIDSKÅLSWRAP M. SESAMMARINERET LAKS

august 27, 2014 Print Friendly and PDF

I aften er der blevet eksperimenteret med et lidt mere knasende alternativ af tortillapandekagen, nemlig en spidskålswrap.
Wrappen er fyldt med gulerødder, rød peber, æble, rødløg og tomater, samt sesammarineret laks og en skyr-dressing. 



Sesammarineret laks:

laksefilet 
olie 
sesamfrø 
salt og peber 

Laksefileten smøres med lidt olie, krydres med salt og peber og toppes med sesamfrø. 
Fileterne steges på panden i lidt olie (jeg brugte kokosolie) i små 10 min ved middelvarme.

Skyr-dresseing: 

skyr 
sød chilisovs 
salt og peber
limesaft
hyldeblomsteddike (eller anden syre) 

Skyren røres med de øvrige ingredienser 

Spidskålen skylles og kogene varm hældes over dem for at de bliver nemmere at folde.

Herefter fyldes wrappene med dressing, laks og de hakkede grøntsager.

Velbekomme! 


You Might Also Like

0 kommentarer