KIKÆRTEPANDEKAGER

marts 05, 2014 Print Friendly and PDF


Pandekagedagen i går blev markeret med disse lækre kikærtepandekager, som blev fyldt med oksekød og grøntsager. 

Pandekagerne fik en vildt god konsistens og kan varmt anbefales til en dag, hvor aftensmaden skal være nem og samtidig velsmagende. 



Til 8 stk.

4 dl kikærtemel 
5 dl vand
1 tsk. salt 
2 spsk. olie 
4 tsk. nigellafrø 


Kikærtemel og salt røres sammen, herefter tilsættes vandet lidt af gangen. Til sidst tilsættes olie og frø, hvorefter dejen sættes til hvile i ca. 30 min ved stuetemperatur. 

Pandekagerne bages ved høj varme og uden fedtstof på panden.


Forslag til fyld:
hakket oksekød
champignon 
rød peber 
løg/forårsløg 
salt, peber, chili, spidskommen, koriander 

Løgene svitses i en gryde sammen med krydderierne. Herefter brunes kødet og grøntsagerne tilføjes. Fyldet kan sagtens stå og summe lidt i mens pandekagerne laves. 

Velbekomme! 

You Might Also Like

0 kommentarer