GRISSINIER MED SERANO

marts 18, 2014 Print Friendly and PDF

Stærk inspireret af denne opskrift fra de søde TWIN FOOD piger blev der i weekenden bagt lækre grissinier. 

Grissinierne bestod af en chili/hvidløgpesto, seranoskinke, parmasanost og friskhakket persille. 



Dejen til grissinierne er den samme som der blev brugt til calzone pizzaerne, som I kan finde her (opskriften blev halveret, hvilket gav ca. 20 grissiner)  

Ingredienser: 20 stk. 

- 1/2 Pizzadej
- Pesto (chili/hvidløg fungerede rigtig godt) 
- Seranoskinke
- Parmasanost, revet 
- Friskhakket persille 

Fremgangsmåde: 

Dejen rulles ud i en firkant, og smøres med pesto. Skinke, ost og persille lægges på dejen, hvorefter den skæres i strimler af 2 cm. Strimlerne rulles/snoes, pensles med æg og lægges på en bageplade. 

Grissinierne bages i oven (evt. på en pizzasten) ved 250 grader i ca. 15-20 min. Men hold øje med dem!  

Grissinierne fungerer rigtig godt som en snack til en drink eller som tilbehør til hovedretten.  

Velbekomme!


You Might Also Like

0 kommentarer