Stærk inspireret af denne opskrift fra de søde TWIN FOOD piger blev der i weekenden bagt lækre grissinier.
Grissinierne bestod af en chili/hvidløgpesto, seranoskinke, parmasanost og friskhakket persille.
Dejen til grissinierne er den samme som der blev brugt til calzone pizzaerne, som I kan finde her (opskriften blev halveret, hvilket gav ca. 20 grissiner)
Ingredienser: 20 stk.
- 1/2 Pizzadej
- Pesto (chili/hvidløg fungerede rigtig godt)
- Seranoskinke
- Parmasanost, revet
- Friskhakket persille
Fremgangsmåde:
Dejen rulles ud i en firkant, og smøres med pesto. Skinke, ost og persille lægges på dejen, hvorefter den skæres i strimler af 2 cm. Strimlerne rulles/snoes, pensles med æg og lægges på en bageplade.
Grissinierne bages i oven (evt. på en pizzasten) ved 250 grader i ca. 15-20 min. Men hold øje med dem!
Grissinierne fungerer rigtig godt som en snack til en drink eller som tilbehør til hovedretten.
Velbekomme!
0 kommentarer