ÆBLEKAGE

oktober 08, 2013 Print Friendly and PDF



En lækker og frisk æblekage der blev serveret til eftermiddagskaffen i weekenden. 

Æblekage:
Æblemos
æbler 
vaniliesukker 

Creme
fromage frais 

vaniliesukker 

Topping
mandler, hakkede
havregryn 
sirup 
hakket mørk chokolade 

Æblerne skrælles og skæres i både og koges i lidt vand. Hertil tilsættes vaniliesukker og koges ind til mos. 

Mosen afkøles, og i mens røres cremen af fromage frais og vaniliesukker sammen og toppingen laves.
De hakkede mandler og havregryn steges på en pande med sirup i ca. 10 min, herefter afkøles toppingen og den hakkede mørke chokolade blandes i. 

Når æblemosen og toppingen er afkølet, lægges æblemos, creme lagvis og afsluttes med topping på toppen. 

Velbekomme 

You Might Also Like

0 kommentarer