QUESADILLAS MED OKSEKØD

juni 25, 2012 Print Friendly and PDF


Min veninde og jeg lavede i sidste weekend nogle lækre og lette quesadillas med oksekød, med en sprød spinatsalat til.

Sprøde quesadillas:

fuldkornstortilla
revet ost f.eks fra levevis
hakket oksekød
majs
rød peber

Oksekød steges på en pande, hvorefter majs og peberfrugt i tern tilsættes, der krydres med salt og peber. Den stegte oksekød lægges på den ene tortilla og der toppes med revet ost til sidst lægges en tortilla på toppen.
Panden varmes op og tilsættes en 1 spsk. olie. Den fyldte tortilla steges på begge sider og er færdig når osten er smeltet.

Pandekagen skæres i trekanter, og spises med creme frais. Vi fik en salat til bestående af frisk spinatblade, cherrytomater, blåbær og cashewnødder.

En rigtig lækker sommerret, som skal spises mange gange i løbet af sommeren, det er sikkert!

You Might Also Like

0 kommentarer