BAGTE BUTTERNUT SQAUSH M. PERLESPELT

februar 20, 2012 Print Friendly and PDF






Her til aften lavede min søster og jeg bagte butternut sqaush med perlespelt og kylling. Det er første gang vi prøvede at lave en butternut sqaush og det var virkelig velsmagende.

Ingredienser: til 2 personer
2 dl perlespelt
5 dl vand
1/2 butternut sqaush
4 gulerødder
3 løg
lidt salat
2 tsk honning
2 spsk olie (jeg brugte en med chili)
Lidt appelsinsaft
2 kyllingebryst 

Butternut sqaushen, løg og gulerødder skæres i grove terninger og vendes i en marinade bestående af honning, olie, og krydderier (jeg brugte salt, peber og timian). Grønsagerne bages i ovnen i 40-45 min ved 225 grader. (ej varmluft)
Når der er ca. et kvarter tilbage koges perlespelten i rigeligt letsaltet vand. De koges i ca. 15 min.
Til sidst steges kylligefileter i lidt olie.

De bagte grønsager blandes med perlespelten og salaten og røres sammen med appelsinsaften og serveres med den stegte kylling.

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Uhm, hvor ser det godt ud. Jeg er også blevet helt fjollet med butternytsquash her på det sidste :) Det har en helt vildt god smag :)

    SvarSlet
  2. Hej Smølfine.
    Ja, jeg blev også positivt overrasket - det var rigtig lækkert og det er bestemt ikke sidste gang jeg prøve den.
    Mvh. Camilla Christine

    SvarSlet