LAKSETÆRTE

august 24, 2011 Print Friendly and PDF






Den anden dag lavede jeg denne tærte til frokost, som er rigtig nem og meget lækker. Bunden er bagt med rugmel og derfor meget mættende.

Til tærtenbunden brugte jeg
50 g rugmel
1/2 tsk bagepulver
50 g fromage frais (0,2%)
1,5 spsk olie
1 spsk skummetmælk
lidt salt

Ingredienserne røres sammen og rulles ud mellem to stykker bagepapir. Det øverste lag fjernes og bunden lægges i et ildfast fad eller en lille tærteform. Tærtenbunden bages i ca.5 min ved 180 grader, varmluft.

Imens gøres tærtefyldet klar, jeg brugte:
Spinat
Cherrytomater i halve
Champignon

Tærtefyldet fyldes i og tærten bages yderligere ca.20 min, men hold øje for det kan variere lidt.
Når tærten er færdig toppes der er røget laks, frisk revet parmasan og basilikum.


Tærten rækker til frokost til to eller aftensmad til en. 

- Camilla

You Might Also Like

0 kommentarer